Het Sociaal Fonds voor de Houtverwerkende Industrie heeft een collectieve ongevallenverzekering afgesloten. De premie voor deze verzekering wordt door het Sociaal Fonds voldaan. Verzekerd zijn de werknemers van de bedrijven die vallen onder de werkingssfeer van de CAO.

De verzekerde bedragen zijn:
€ 27.000 ingeval van overlijden ten gevolge van een ongeval
€ 40.000 ingeval van blijvende invaliditeit, met gedeeltelijke uitkering ingeval van gedeeltelijke invaliditeit ten gevolge van een ongeval.

Werkgevers dienen schades die vallen onder de dekking van de collectieve ongevallenverzekering te melden aan het Sociaal Fonds. Dit dient binnen 48 uur na het ontstaan van de schade te gebeuren. Hiervoor is een standaard schadeformulier beschikbaar. U kunt het schadeformulier hier downloaden. Belangrijk: U dient het ingevulde schadeformulier naar het secretariaat van het Sociaal Fonds toe te zenden. Het Sociaal Fonds zorgt voor doorzending aan de verzekeringsmaatschappij.

Meer informatie over de collectieve ongevallenverzekering vindt u terug in bijlage II van de CAO. De polisvoorwaarden vindt u hier.

Voor vragen over de ongevallenverzekering kunt u contact opnemen met:

Aon Risk Solutions
Postbus 3234
4800 DE Breda

Schade aanmeldingen:

mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon : 076 - 5 313 177